Vacature Commercieel Medewerker B2B in Urmond

Wie zijn wij?

STYNEN Minerals BV is een innovatieve leverancier van mineralen en duurzame grondstoffen aan verscheidene industrieën. Wij bieden een baan in een internationale zakelijke omgeving met waardering voor inbreng en ontwikkeling.

Wat ga je doen?

De kerntaak van onze commercieel medewerker is het zorgvuldig verwerken en beheren van binnenkomende bestellingen. Dit houdt in zowel verkoop- als inkooporders inplannen, volgen en afhandelen. Verder verricht de commercieel medewerker allerlei werkzaamheden ter ondersteuning van de verkoop. Zo ligt er de taak om gerichte promotie via de sociale netwerken te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

  • Baan op ons kantoor in Urmond waarbij een werkweek van 32 tot 40 uur bespreekbaar is.
  • Voltijds bruto maandsalaris ligt tussen 2.300 en 4.050 Euro incl. vakantietoeslag en prestaties gerelateerde bonus.
  • 25 vakantiedagen.
  • Een goede reiskostenvergoeding.
  • Interne opleiding in met name Microsoft applicatie.
  • Ruimte voor zelfontwikkeling.

Wie zoeken wij?

Iemand die graag wil presteren in een zakelijke omgeving, zorgvuldig is en zelfstandig kan werken. Goede vaardigheden van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal is een must. MBO opleiding liefst commercieel, eventueel HBO. Bedreven is in Microsoft applicaties zoals Outlook, Word en Excel. Snel oppakken van computer / ordersysteem. Interesse in industrie en logistiek is een pré. Een assessment en of meeloop dag kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stuur uw sollicitatie met cv naar Leo Stynen via info@stynenminerals.nl.